PDA

View Full Version : 4000 bits



FearlessCARNAGE
03-26-2013, 12:02 PM
we got 4000 bits that dont work ??? jw if they do work how do we use them and if they dont work can u fix plz :D

TRMC606
03-26-2013, 12:04 PM
I also have 4000 bits but I cant use them. I wanna spend em lol

Edit: How did we get 4000 bits anyway?

FearlessCARNAGE
03-26-2013, 12:08 PM
they gave it to us to play wit

Jardian
03-26-2013, 12:10 PM
The bits are used to buy lock boxs and yes they work just fine. You pick the boxs up in the store tab from the radial menu. Also used to by boosts such as exp and skill boosts.

TRMC606
03-26-2013, 12:12 PM
I cant buy anything with bits. Gonna try to relog see if that works

Trunks
03-26-2013, 12:23 PM
nothing guess its bugged that sucks my friend cant use his either

FearlessCARNAGE
03-26-2013, 12:23 PM
let me know if there working

ALVn
03-26-2013, 12:38 PM
let me know if there working

Still not working.. And some people still havent received theirs..

Mr Noxx
03-26-2013, 12:44 PM
Maybe it will start working when everyone gets there bits.

TRMC606
03-26-2013, 01:08 PM
Doenst work for me

SYN BLACK XS
03-26-2013, 01:53 PM
The bits are used to buy lock boxs and yes they work just fine. You pick the boxs up in the store tab from the radial menu. Also used to by boosts such as exp and skill boosts.

No, they do not work at the moment. Chances are they gave us the Bits (like they did everyone else, PC/PS3) because they were having issues letting folks purchase items, or have turned it off on purpose. Either way, no Bits are deducted when you try to purchase items, and no items are awaiting in the Claim area.