PDA

View Full Version : Carry over from beta???



demonic83
03-27-2013, 09:04 AM
Just wondering if my beta work will carry over to the game??

War Master Degan
03-27-2013, 09:06 AM
Nope. Nothing will carry over.

demonic83
03-27-2013, 09:08 AM
Positive??

Renegade Snarf
03-27-2013, 09:10 AM
Positive??

1000000000000000000000000%

Lazy
03-27-2013, 09:10 AM
Positive??

100% it's been said many times all beta progress will be wiped.

demonic83
03-27-2013, 09:11 AM
That sucks. Why would we be able to link our account if nothing carried over?

War Master Degan
03-27-2013, 09:13 AM
That sucks. Why would we be able to link our account if nothing carried over?

It was an option that didn't mean anything lol. I don't even think linking your account on the Beta had any lasting effects meaning you'll just have to re-link it on launch.

demonic83
03-27-2013, 09:14 AM
Ok thanks for the info guys.

Buruko
03-27-2013, 09:14 AM
The link to your account is created from your console to the account, not the Beta Client. So your console is already registered with your account, but the data from launch will not be on the Beta Client/Servers but the Release environment so no carry over.