PDA

View Full Version : Do the old tactical scopes that are attached need to be removed and replaced?



Destro 22
08-20-2013, 04:45 PM
All my tactical scopes are not working, do I really have to remove everything to replace it with the new one. Or are they going to fix this later?

Destro 22
08-20-2013, 09:22 PM
arrrrrrrrrrrrrrrr

DShide
08-21-2013, 08:14 AM
The tactical scopes, stabilization sights and a few others are now red dot type sights they do not zoom in. Look at the description to tell, if it says medium or long range it will zoom. I for one like this because now I can get a scope bonus on an lmg or smg with out zoom.

SebastianGomez
08-21-2013, 08:17 AM
I only put Tactical scopes on my guns before DLC, and now they do not zoom in at all its just like if you have no scope on your gun, but the graphic does show up on the gun so it looks like there is a scope.

DShide
08-21-2013, 08:33 AM
All of my medium and long range scopes work, but I never used the tactical scopes so I don't know if that was an accident or not. The tactical scope description is the same as the stabilization sight so I think it isn't supposed to zoom in.

0_d4RK_FaLLen
08-21-2013, 11:06 AM
Tactical scope wasn't supposed to be changed. Take a look here for the scope changes.
http://forums.defiance.com/showthread.php?122142-Screenshots-of-scopes-for-the-alpha-test-client.-the-changes.