PDA

View Full Version : Can't change ANY settings !?!



Bullgun
04-01-2013, 08:59 PM
In the login screen or during gameplay and hitting F6 = client crash.
Hitting escape to have the menu = client crash.


Anyway to fix this ?

dirtyklingon
04-01-2013, 09:05 PM
guildie has this issue. if you find any fixes or tips shoot me a pm.


about to hit the sack.

Komakala
04-01-2013, 09:17 PM
This is a common issue if you are using a 120 hz monitor. The current solution is to not plug it in using DVI, plug it in via HDMI. Another possible solution is to force it to 60 hz in your video card software. The HDMI is more reliable than the lower refresh rate because if physically forces 60 hz.

warcin
04-01-2013, 09:54 PM
Since I am using a laptop I can not change the connection and setting the refresh to 60 hz does not help. Anyone else have any ideas?

flamecon921
04-02-2013, 12:01 AM
Having the same issue as well (not being able to adjust settings in game/ just crashes). Also using a laptop, but I've set screen refresh to 60hz as stated above, and really didn't make any difference.

HexCaliber
04-02-2013, 12:11 AM
Setting monitor to 60Hz won do a thing, they are aware of the issue and said they are working on it, nothing you can do atm but stay away from the menu, or if using a monitor use HDMI not DVI, assuming it will accept it.

NetSyphon
04-02-2013, 12:21 AM
Setting monitor to 60Hz won do a thing, they are aware of the issue and said they are working on it, nothing you can do atm but stay away from the menu, or if using a monitor use HDMI not DVI, assuming it will accept it.

Yeah I concur, set monitor to 60hz and still no settings.. A huge issue is that I am left handed and this game does not honor the mouse button swap..