PDA

View Full Version : Auto equip?



DerHerbman
04-02-2013, 02:51 AM
Hi there,
playing the game for some hours and enjoy so far. Only thing that bugs me is the auto equipment. every time i pick up a weapon it equips them in my load out. is there a way to turn it off?
thx

Hawke
04-02-2013, 02:53 AM
Dont hold down the pickup button. Just press it quickly and you will be fine.

Jixxx
04-02-2013, 02:55 AM
I had this same problem at first. Turns out I was holding down "E" to loot which was equipping the item as well. You just need to tap "E" to send it to your inventory.

Hawke
04-02-2013, 02:59 AM
This drove me insane in the alpha :P Until I figured it out.