PDA

View Full Version : Will we be able to create macros?



aidenkael
10-02-2013, 09:37 PM
Is there any plans to be able to create macros? Or has anyone figured out how to do it?

Kaiselius
10-02-2013, 10:29 PM
Problem is, what exactly would you need a macro for? At least in my experience in mmos, macroes were mainly used for mass swapping gear to increase the effectiveness of special attacks/spells. Defiance really doesn't have those.
What I would like to see though is Trion ripping off Borderlands weapon swapping scheme and doing away with the quick menus. I suppose they could keep the vehicle spawn bound to up, but I'd love the ability to have access to more weapons per loadout.

Dandrielas
10-02-2013, 10:36 PM
I am guessing you are on PC, and the answer is probably no. Not unless they separate the coding for each platform, things will remain pretty much the same. Besides, why would you want to on a shooter? Macros are more in line with traditional MMOs and not Third person shooters.

carpesangrea
10-03-2013, 01:28 AM
We still don't have a proper chat system, and you honestly expect macros?