PDA

View Full Version : first co-op bugged/empty?



kogakoga
04-02-2013, 04:35 AM
tired to do first co-op instance multiple times now and seems to only get grouped with one person and the instance is empty/bugged anyone else having this problem

Kitt
04-02-2013, 09:06 AM
Yes, this was happening quite a bit last night. Not only that, but when joining a bugged instance or one that is already in progress, the group member bars do not show up. Extremely annoying/frustrating when this happens several times in a row.

The final boss was buggy, as well. Would be fighting.... then it would restart at times. Not sure what the deal is, but was pretty disappointed. :(

Jesse
04-02-2013, 09:07 AM
Happened to me last night too on my first try (the whole instance was empty - no enemy AI's). I tried it again today and while I joined an instance already in progress, we were able to finish it!