PDA

View Full Version : Missing toons!!!! Please Help!!!!!!



TremerChrist
01-08-2014, 10:08 AM
Was having trouble logging in last night. Kept getting failed to patch error. Now today I log in just fine but all my toons are gone. Is there any way to get them back? Thx to any and all replys.

Nashtalia
01-08-2014, 10:09 AM
you are able to log in?

crasher
01-08-2014, 10:12 AM
1.) Yes, they can be restored w/in the first 72 if deleted by you (some people have said they were told 24 hours).

2.) People frequently have logged into the wrong server when this has occurred, and its easy to re-log.

3.) It could be a server desynch that just needs to catch up.

Emzx99
01-08-2014, 10:18 AM
you are able to log in?


Taken directly from the post, in it's intended context.
"Now today I log in just fine".

HOW MUCH BLEACH DO YOU DRINK, YOU INEBRIATE, ******. YOU ARE A WASTE OF SPACE. PLEASE, NEVER TYPE EVER AGAIN, IT PAINS OUT EYES.

As for the poor man with a genuine issue Trion seems to fix missing **** should you contact them, be warned I've heard horror stories from those that lied about crap they had. The in game contact button, or the site contact should do you just fine.

bigguy
01-08-2014, 10:35 AM
if im correct and you are on xbox you just have to wait until they fix the login problems you guys are having and then when everything is fixed you will login and they will be there

Sonic7870
01-08-2014, 10:51 AM
This has been a problem on ps3 as well what we do in the event of our characters going missing was to quit the game, then reload the game. I'm not sure if you're problem is the same but hope it helps

TremerChrist
01-08-2014, 11:42 AM
Thx for the replys. Got in tough with dahanese and gave her my ticket #. Hope it gets fixed. Only care about my main. If I lose my VBI Assaults, I'll be done with Defiance.

TremerChrist
01-08-2014, 12:17 PM
LOL!!! I was on the wrong server. Never thought to look because I've never been on EU server before. Anyway thanks for the help. Sorry to waste everyones time.

crasher
01-08-2014, 12:24 PM
LOL!!! I was on the wrong server. Never thought to look because I've never been on EU server before. Anyway thanks for the help. Sorry to waste everyones time.
When a problem is solved, and the player is just relieved to get 'back to normal', time wasn't wasted, and we're all happy you're up and running again.

http://i876.photobucket.com/albums/ab326/kaos_crasher/sthumb.gif

TremerChrist
01-08-2014, 12:40 PM
Made a new toon just play around with while I was waiting. I guess were I was on EU server it gave me my 1200 bits for buying legendary edition. So I bought 3 t4 boxs and pulled an oj pulser! So at least if I ever play on EU server I have a good weapon to start out with.