PDA

View Full Version : How many gigs does defiance need?



Monarchy
02-04-2014, 01:57 PM
Currently defiance is taking up me entire hard drive (13.7) and it still needs 3.6 more? Is this normal or is some thing wrong?

nobliss
02-04-2014, 02:13 PM
Wish I would have asked too. I have about 9.5gb, but might be more now. Buy a USB drive and load to that. I got a 16gb and game works fine so far. But I just started two days ago can't speak on what happens when more than one other player is on screen. Don't know why but haven't seen many ppl yet.

nobliss
02-04-2014, 02:15 PM
My bad I have no dlc

K Ron Spliffs
02-04-2014, 03:58 PM
Delete it all, 23gigs and re-installed. After that Only had 7 gigs yesterday, and playing fine. Seems there is a lot of "left over" data from the previous patches.

Manstan
02-04-2014, 04:21 PM
:confused:Lap tops?

K Ron Spliffs
02-04-2014, 04:26 PM
:confused:Lap tops?

I'm on XBOX shoulda said so... XD

Lillith Valerian
02-04-2014, 04:28 PM
Currently defiance is taking up me entire hard drive (13.7) and it still needs 3.6 more? Is this normal or is some thing wrong?

I was going to delete the game (360) and perma-quit, due to apathy capped by this. A clan member convinced me to delete all previous patches and re-download, and it worked. I free'd up several gigs doing so. Apparently the game just keeps saving slightly changed copies of the same patch over and over to your hard drive. There were three 2 gig patches before. I deleted them, and re-downloaded, and now I just have one. It took me several hours.

This was for the patch prior to DLC 3.