PDA

View Full Version : Can't link console



Krazee DD
04-02-2013, 06:54 PM
It keeps telling me it's an invalid code. It's not.....

Anyone else?

KaosPenguin
04-02-2013, 06:57 PM
It keeps telling me it's an invalid code. It's not.....

Anyone else?

Put it in ALL CAPS.
Also tried that earlier but kept saying that the game current can not be linked.

SweetMadness
04-02-2013, 06:58 PM
Go to the link they give you, I couldn't do it through Trion Worlds.

I think the link was something like defiance.com/linked

Krazee DD
04-02-2013, 06:59 PM
Put it in ALL CAPS.
Also tried that earlier but kept saying that the game current can not be linked.

Just tried all caps.

Tryin to get my Ark rewards.

SweetMadness
04-02-2013, 07:01 PM
K I just double checked.

Try defiance.com/linked

Input your link code there, that's what I had to do because I couldn't get it to link any other way.

Krazee DD
04-02-2013, 07:03 PM
K I just double checked.

Try defiance.com/linked

Input your link code there, that's what I had to do because I couldn't get it to link any other way.

That's exactly where I am. Still saying its an invalid code. Logged out then back in. Still nothing.

Krazee DD
04-02-2013, 07:03 PM
K I just double checked.

Try defiance.com/linked

Input your link code there, that's what I had to do because I couldn't get it to link any other way.

That's exactly where I am. Still saying its an invalid code. Logged out then back in. Still nothing.