PDA

View Full Version : glyph question



nope
07-17-2014, 05:54 PM
why does it install every time i click it when its already installed , and every time my firewall pops up asking for permission? im real close to just saying screw and uninstalling glyph and all its games.

Sliverbaer
07-17-2014, 06:08 PM
Try doing 'run as administrator' when you launch Glyph.

nope
07-17-2014, 06:16 PM
ok ill try that

EDIT: yea that seems to work so far thanks