PDA

View Full Version : BUG? game says my inventory is full, but only 43 out of 70 slot in use



AllGamer
09-03-2014, 08:31 PM
Should i open a ticket with Customer support?

Have anyone seen this problem before? :confused:

http://s28.postimg.org/wjmqjshm5/Capture.png

Snib
09-03-2014, 08:35 PM
you can only have one "item" of each grenade/spike/stim type, additional ones can be used as charges but only if your charges are not already full. in the latter case you get the inventory full message.

Market
09-03-2014, 08:36 PM
Yep! It's okay!

That's because you have the maximum amount of grenades and consumables currently. When you don't, it will fill them. Otherwise, it sends to Claim so you can either salvage them or fill back up again when you need to.

Keep in mind that they will be auto-salvaged seven days after appearing in Claims.

AllGamer
09-03-2014, 08:44 PM
Thanks, I didn't know that.

Still pretty new to this game :p

Some stuff ain't intuitive enough, like the above scenario, you'll expect to be able to hold all your stuff in the inventory as we do with the guns and shields

no clue why the Devs decided spikes, grenades, and stims are "special"