PDA

View Full Version : UK servers



duction
04-05-2013, 02:45 AM
Are the Uk servers up for anyone after the new patch ?

gryste
04-05-2013, 02:46 AM
It's looking like the connection probs are back

shaun26
04-05-2013, 02:47 AM
Are the Uk servers up for anyone after the new patch ?

Nope.Critical timed out error.

Mosier Rd
04-05-2013, 02:50 AM
I am also having the same problem .... server timed out : (

x iTz CrispZ x
04-05-2013, 02:52 AM
im still having the problem :( cant connect

shaun26
04-05-2013, 02:55 AM
Servers are either down or they are having tech issues again.
Nothin you can do.just find something to do and try later.

duction
04-05-2013, 02:59 AM
ahh ok thats good to know, was all fine before. its nice to know its not just my end.

smole321
04-05-2013, 03:30 AM
Crazy on the back of the box it looks like a real game but the only level i have done yet is really boring its like a picture of a bridge thats all broken n that n you just press start and then read "you have times out" and press A over and over and it doesn't even give you and loot or experience?

blenderhead
04-05-2013, 03:32 AM
still not connecting...been trying intermittently since 9 this morning. i'm getting hellbug withdrawal symptoms. think i'll go find a woodlouse in the garden...

Hindsight
04-05-2013, 03:56 AM
I'm also having this issue, and there's only so much woodlice can do, what you need is an ants nest!

Ivan Reynolds
04-05-2013, 04:31 AM
Same issue still, was gonna spend the morn tryin to figure out this Arkfall looting system... Ants/Woodlice... Any bug'll do, with some loot!!

Sir Sparhawk
04-05-2013, 04:37 AM
stuff the woodlice, I'm hunting for a big beetle! anyone want to help?

moonbeam1
04-05-2013, 04:50 AM
Are the Uk servers up for anyone after the new patch ?

i have not been able to get in the game.keeps timing me out.