PDA

View Full Version : 400 bits



hutchy82
06-10-2015, 03:27 PM
I bought 400 bits but they not showing up

PithHelmetIrath
06-10-2015, 03:30 PM
Sometimes it just takes some time to refresh..

hutchy82
06-11-2015, 07:26 AM
Still waiting :(

Mister Derpenhowser
06-11-2015, 07:49 AM
How did you buy 400 bits? 500 is the lowest amount you can buy, unless you meant 500, in which case you've waited far too long and need to send a ticket in about it.

hutchy82
06-11-2015, 08:07 AM
No 400 lowest on xbox but happy to just got them now thank u for yout input mate