PDA

View Full Version : Why not working bata key????



satainkara
09-20-2012, 10:22 AM
i click apply FTE3-36CF-6QZL-2THE-TNZJ and nothing

why??

"We're sorry, but this voucher has already been redeemed.":mad:

Kymer
09-20-2012, 02:33 PM
Maybe because there are no beta keys yet?

You can enter any code as long as it follows the correct format and you will get that message. I tried it and changed the numbers and letters in that code multiple times and got that message every time.

Jenbuu
09-20-2012, 02:48 PM
just gonna say
as far as we know there isnt a beta out yet, so no clue where you got that code from

worldwarviolin
09-20-2012, 02:56 PM
people right just cant wait haha and learn how to type beta

dahanese
09-20-2012, 03:15 PM
I don't think this beta key is legit. I'm sorry, but we'll have info about betas in the future, promise!

Night Hawke
09-20-2012, 04:19 PM
I don't think this beta key is legit. I'm sorry, but we'll have info about betas in the future, promise!

You don't think?!!?!!

LOL just giving you crap! ;)

But seriously. troll post no doubt. No beta registration = no beta.