PDA

View Full Version : "Inspect" other players?



Krazee DD
04-08-2013, 12:13 PM
So is this broken?

When I bring up a player and attempt to "Inspect" it doesn't do anything haha.

vXLuNaRXv
04-08-2013, 12:15 PM
It works for me

Gabbro1000
04-08-2013, 12:16 PM
It worked for me earlier today. But honestly... I don't see the point. It's not like you need to be geared to run an instance. I wish I still had my LMG from the beginning of the game to see how well I'd do.

Krazee DD
04-08-2013, 12:18 PM
It works for me

What does it do, it never works for me?

The Notorious Crunchwrap
04-08-2013, 12:19 PM
What does it do, it never works for me?

It shows their loadout but it has barely ever worked for me.

MurtherX
04-08-2013, 12:21 PM
It works and sometimes it doesn't. I believe you have to be in a certain range for it to work. Which I'm not sure if that is true, but if it is that would be stupid.

Krazee DD
04-08-2013, 12:22 PM
It works and sometimes it doesn't. I believe you have to be in a certain range for it to work. Which I'm not sure if that is true, but if it is that would be stupid.

That would make sense. I mostly try to inspect clan mates im not in a match with.

Kargion
04-08-2013, 12:24 PM
its cool to see somethings, but i have not seen different guns matter to much yet, content down the road might change that be cool to see. Also like to see what orange's people have since i have 0 :(

PoPeFuNeRaL94
04-08-2013, 12:26 PM
they fixed it didn't they?

illMAtic
04-08-2013, 12:32 PM
It hasn't worked for me once not even in the beta.