PDA

View Full Version : Why is my player hub not complete!!!!!!!!!!!!!!!!!!



mbergeron
04-16-2013, 09:09 AM
:mad: CURSE ALL INVOLVED IN THE COMPLETION OF MY PLAYER HUB. I NEED STATS AND THIS IS BECAUSE OF THE PATCH.

Voyavoda
04-16-2013, 09:11 AM
Seriously...seriously!? you're complaining about this????

A new thread for it ta' boot... *sigh*

mbergeron
04-16-2013, 09:12 AM
Seriously...seriously!? you're complaining about this????

A new thread for it ta' boot... *sigh*

Yes, I think it is ridiculous that it is still not up after all this time. I payed 60 whole dollars for this game and expect everything to be working by now. Cod never has any problems with servers neither does gears of war or heck even mass effect.