PDA

View Full Version : patch 1.010 or whatever



ReapersMinion
04-16-2013, 09:09 AM
So am I crazy or does the game say its out? When I started up it didnt patch anything as usual and just went right to logging in. Do I not need to download the patch? Is it just build on in there? Am I a ****** or something?

THE CRAZZED
04-16-2013, 09:11 AM
So am I crazy or does the game say its out? When I started up it didnt patch anything as usual and just went right to logging in. Do I not need to download the patch? Is it just build on in there? Am I a ****** or something?

If u are on PS3 its cuz ours hasent came yet

Dist0rt3d Hum0r
04-16-2013, 09:12 AM
PS3 has not gotten the patch yet, xbox is having a patch to patch their patch, and Master Race is just fine.