PDA

View Full Version : Beta client download but no patching?



Shadow2400
03-20-2013, 01:34 PM
Hey all I just downloaded the Beta Client and when I launched it to patch it there were no patch notes and it said time to patch "0 seconds". So does this mean I have to wait until the actual beta date to even start the massive patching process? I though that was the point of early download, so I didn't have to wait to patch and stuff... Beta noob here :p

DustOfDeath
03-20-2013, 01:51 PM
it starts after you log in.

Defy
03-20-2013, 01:55 PM
it starts after you log in.

yeah thats how it usually is in most games

any patches to launcher itself begin immediately

but patches to game begin after logging in

Shadow2400
03-20-2013, 02:02 PM
it starts after you log in.

Well this is where the problem lies. There is nothing in the patch notes section. After I log in I hit update and nothing happens. At all lol I just see a blank patch box that says "time left 0seconds"

ThanatosPa
03-20-2013, 02:15 PM
close the app and restart it from the desktop icon. I had this issue and that fixed it

Houngan
03-20-2013, 02:34 PM
close the app and restart it from the desktop icon. I had this issue and that fixed it
Same here.

Shadow2400
03-20-2013, 02:44 PM
close the app and restart it from the desktop icon. I had this issue and that fixed it

I have tried this. Opened it up, relogged in and I still have a blank patch notes box with a 0Seconds remaining. I have also opened the patcher directly from the file and I've tried running everything as an administrator once or twice.

DustOfDeath
03-20-2013, 02:47 PM
well thats what its supposed to do - start the update after you login. Perhaps you have earlier beta client installed?

Shadow2400
03-20-2013, 02:59 PM
well thats what its supposed to do - start the update after you login. Perhaps you have earlier beta client installed?

Not that I'm aware of. I looked to see if I had any duplicates but it doesn't appear that I do. I tried reinstalling the client as well. Still no luck :/

rafaelagp
03-20-2013, 03:27 PM
have you tried uninstalling it, downloading the installer again and trying once more?

Shadow2400
03-20-2013, 03:34 PM
have you tried uninstalling it, downloading the installer again and trying once more?

Just tried that again. Still no dice. The auto update when i first open the icon for the first time always works. But after i login the patch will never appear.

Handsome Jack
03-20-2013, 11:21 PM
I have the same issue where I downloaded the beta client, logged in then pressed update and it doesn't patch at all and keeps saying 0% left.:confused:

MacDeath
03-21-2013, 12:00 AM
Shadow, what directory(s) did you install the patcher/launcher in? I've had issues like yours when I didn't install on the C drive. IMO it's best to put it in Program Files or Program Files (x86).