PDA

View Full Version : Team Speak 3 - Overlay



Tyrien
04-29-2013, 10:27 AM
Good day all,

Can anyone confirm if TS3 (Teamspeak 3) Overlay constitute's as a hack / banable offensive?
I would like to use In game but do not wish to be banned for this.

Thank you for your time

Cheers

Josh Kane
08-27-2013, 09:04 AM
bump by own interest in an answer

Verda
08-27-2013, 10:24 AM
Good day all,

Can anyone confirm if TS3 (Teamspeak 3) Overlay constitute's as a hack / banable offensive?
I would like to use In game but do not wish to be banned for this.

Thank you for your time

Cheers

If it works and we all put it under suggestions, maybe they will either allow it, or even buy the tech. Squeaky wheel and all that. Though how I can test it if I don't know if its banned.

Verda

Celke
08-27-2013, 11:00 AM
I used all VoIP overlay in all games without getting banned but I didn't said anyone I did it ..

I now have 2 screens so when I play I have the TS window on second screen, it's quite handy :)

But I don't know for 100% Trion fully allows it ..

WARDUKE
08-27-2013, 11:05 AM
You'll be fine. Understand that while you are playing your game, you have TONS of 3rd party programs running on your computer. There is no way to avoid running a 3rd party program while playing a game on PC.

It's when that 3rd party program is used to alter the game in a way that gives you an unfair advantage that they can prove, then you have a problem. TeamSpeak does not do that.

Arsenic_Touch
08-27-2013, 11:36 AM
You'd be lucky to even get the TS3 overlay to work.

Orbital
08-27-2013, 12:25 PM
You'd be lucky to even get the TS3 overlay to work.

Yup, crashes for me. At least the stock TS3 overlay.

Verda
08-27-2013, 12:43 PM
Yup, crashes for me. At least the stock TS3 overlay.

In that case, Defiance will probably insist we use it. :)

Verda

WARDUKE
08-27-2013, 01:04 PM
I am actually using the TS3 overlay right now with ZERO problems.