PDA

View Full Version : Trion Live Chat support not working



Paladin Xenos
04-29-2013, 03:14 PM
every time i try to send a queue, it sais "server error" or it just doesn't load. Has this happened to anyone else?

Jym
04-29-2013, 03:18 PM
every time i try to send a queue, it sais "server error" or it just doesn't load. Has this happened to anyone else?

Same experience. After filling out the form and submitting it, the popup window reveals a server error message instead of Live Support.

Verios44
04-29-2013, 03:22 PM
Same experience. After filling out the form and submitting it, the popup window reveals a server error message instead of Live Support.

What internet browser are you guys using? Works on Firefox for me. You may also want to clean your internet cashe and cookies, may help too.

Paladin Xenos
04-29-2013, 03:35 PM
I've tried all web browsers and it still doesn't seem to work.

alexjohn
04-30-2013, 02:23 AM
I think it may be server connectivity problem have you discussed it with your technical support team?