PDA

View Full Version : How do you make a clan?



armyluke
03-22-2013, 09:08 AM
I've seen other players in clans so how do I make my own?

Desidus
03-22-2013, 09:18 AM
I've seen other players in clans so how do I make my own?

Trying to remember now.. lol. I think you click start then left shoulder to bring up the menu wheel. Then you go to the social part and click x.. from there you should see a clan portion and have the ability to make your clan. You need to have an ego rating of 50 and some scrip as well. Anyone remember the amount?

armyluke
03-22-2013, 09:20 AM
Thats cool thanks.

I'm sure I'll have enough scrip, if I dont I'll just have to grind to get some :)

Desidus
03-22-2013, 09:22 AM
Thats cool thanks.

I'm sure I'll have enough scrip, if I dont I'll just have to grind to get some :)
Yeah its not that much..

dartmyth
03-22-2013, 11:26 AM
you need 5000 scrip

DEVILMAN
03-22-2013, 12:47 PM
Yeah, are clans enabled through in the beta. (or do you have to be grouped up to make a clan) because I tried to make one (had the 5000 scrip and my ego is like 200), and it never went through, i tried like 5 different, original names too.

epiclols
06-09-2013, 04:22 PM
didn't work for me