PDA

View Full Version : Contracts Locked



D351
05-07-2013, 10:39 AM
I'm at EGO 1463 and came out of a co-op to find that my contracts screen is locked. Anybody else locked out of contracts?

Brodaki
05-07-2013, 10:43 AM
I had this problem last night, I had to sign out then back in to get them to show up correctly.

D351
05-07-2013, 07:18 PM
I had this problem last night, I had to sign out then back in to get them to show up correctly.

Yeah, that worked for me too... odd.

duction
05-08-2013, 12:04 AM
Either that or you have completed them all, they lock once you finish 100%... But as one is a culture and hold I guess that isn't the case lol :p