PDA

View Full Version : Are scopes bugged?



Vargas78
05-09-2013, 04:36 AM
I ask because a lot of scopes that im pretty sure used to be +0.10 accuracy are now showing as -0.10 accuracy?

Thats a difference of 0.2! I'm sure it didnt used to be like that, so whats happened? Has no-one else even noticed?

Yenah
05-09-2013, 04:44 AM
- accuracy is actually better in this game than + accuracy, as crazy as that sounds.
Scopes USED to be bugged, giving + accuracy, when they should be giving - accuracy.
Think of it as lower numbers being better.. as for if the scopes are still bugged or not, I have no honest idea, I've heard they are and aren't by different people, but I personally have not come to a conclusion if they are bugged anymore or not.

LagaLaga
05-09-2013, 04:58 AM
Scopes are pretty terrible right now... don't attach them to your weapon!

Check this video:

http://www.youtube.com/watch?v=QWG6HT6DV_I