PDA

View Full Version : Loadouts Not Saving(Perk Related)!



SoopaMan2K
03-22-2013, 02:10 PM
Had this problem since I got into the Beta. Whenever I change my Perks in Loadout 1 & 2, Loadout 2 copies Loadout 1 every time I come out the menu. It never saves.

Anyone else noticed this? I posted this in-game on feedback in the Bug section, but I'm posting it here again because I'm not too sure if they read it or not.

Danzaiver
03-22-2013, 02:47 PM
I don't have a second loadout but whenever i log in it always takes away my 3rd perk every time, it's really annoying.

SoopaMan2K
03-22-2013, 02:50 PM
How? I mean if you have 3 Perk slots, you should have a second Loadout. Press Triangle to get to it.

Danzaiver
03-22-2013, 03:10 PM
I just haven't seen much use in having a second loudout yet, when i get a bigger arsenal i'll definitely need it.