PDA

View Full Version : Changing Regions



Desidus
03-23-2013, 10:37 AM
Ok so I am thinking I want to be able to go back and forth from UK to NA regions for Defiance. I know that to play in the UK region I need to start a new account. Is that all there is to it? Is one account tied to UK and the other to NA?

lundwooder
03-23-2013, 11:15 AM
Would it work if you just change your region on your current account

Dead_Phoenix
03-23-2013, 11:24 AM
Are you that desperate to play the game with me?

Seriously tho, I don't think there is currently a way.

TRAP
03-23-2013, 11:56 AM
I was wondering this cause I live in Canada and I have a few UK friends that I would like to play with them when the game drops. So are we gonna be able to play together for the final copy of this game?

Danzaiver
03-23-2013, 12:04 PM
I really hope we get cross region servers soon, not a lot of people want to chat right now here.

Desidus
03-23-2013, 07:55 PM
Are you that desperate to play the game with me?

Seriously tho, I don't think there is currently a way.

Of course I am. LOL. No actually the reason is my guild has pulled in some UK members. Looking for a way to get them going. Want to become a clan leader Dead?