PDA

View Full Version : Cant seem to find a way to toggle zoom on /off



fsol
03-23-2013, 06:09 PM
Like the title says, could someone help me where i can find that option>??

If i use the sniper i just dont want to hold my mb2 down all the time.
To some it plays better to hold it to me it doesnt.

Searched in optiones but cannot find it.

Am i blind or is the option not in.

Thx in advance.

Ensu
03-23-2013, 06:13 PM
Try holding your mouse with index finger on LMB, middle finger on middle mouse button and ring finger on RMB. It's comfortable, and allows you to use all your buttons without shifting fingers around.

If you already do, and you just don't like holding down RMB, I haven't seen a zoom toggle. Sorry.

Arsenic_Touch
03-23-2013, 07:12 PM
If you don't want to use the scope. then fire from the hip.
Removing the zoom would make the sniper rifle pointless because it represents zooming in with a scope.

Keep in mind, this is a third person shooter, not a first person shooter.

Migrayne
03-23-2013, 07:17 PM
No toggle in game. Get a cyborg mouse. They have a feature that makes your right mouse button a toggle. It acks like its being held down just from a press.

SickDirt
09-03-2013, 12:17 PM
bumping old thread. developers do something.

Conneri
09-03-2013, 01:21 PM
Please try to keep things in one thread. Four is a bit excessive.

VicousBlood
09-03-2013, 03:24 PM
Or if you have a Razer Naga create a toggle macro with these parameters.

Right Button Down
0.200 Seconds Delay
Right Button Up

That will give you CoD style toggle functionality. Less seconds and the sights will start to drop up and down repeatedly. More seconds will cause a delay when dropping the sights.

TigrisMorte
09-03-2013, 04:28 PM
Please try to keep things in one thread. Four is a bit excessive.
Not if the quadruplets are cute.

Conneri
09-03-2013, 06:51 PM
Not if the quadruplets are cute.
Heck, two sets of twins works just fine. :)