PDA

View Full Version : Can't open menu...



jbob spittlewop
06-05-2013, 08:57 PM
...Without crashing. Thoughts?

A s0t
06-05-2013, 09:12 PM
dont open menu

jbob spittlewop
06-05-2013, 09:39 PM
Brilliant.

Cyripax NeoPrime
06-05-2013, 09:43 PM
Sometimes this happens to me as well. Its bothersome. At certain times of the day whenever I open my map, I get booted from the servers. 80% of the time if I press start my mnu doesnt show up for 30-40seconds. Horrible lag and whatnot.