Page 14 of 14 FirstFirst ... 4 12 13 14
Results 131 to 140 of 140
  1. #131
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    16
    So i reported about this in the beta and people reported about it in alpha, People told me not to worry, it wont be there once the game goes live, Sledgehammer70 had said so they said.

    So now i have to play a game with the most ******ed mouse sensitivity there is. If I fart in the next room my character look uncontrollable for a few seconds. I dont even dare to touch the mouse.

    Money back or fix today.

    "not a console port" my ***.

  2. #132
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    11
    Monitor or TV/ Make and Model:ASUS/TFT/VG236H+G (23inch Asus VG236H 120Hz) (Primary), Samsung Syncmaster T220 (secondary)
    Cable Connection Method: (DVI, HDMI or Display Port) DVI-D DUAL LINK
    Graphics Card Make / Model: ASUS GTX570 DirectCU IIENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 Primary, EVGA GTX280 for PhysX
    Description of the issue: Everytime I click on Settings my game crashes back to desktop, from character select or form pressing escape. Tried setting to 60Hz in NVCP, did not fix.

    OS: Windows 7 64bit, SP1 fully updated

    Nvidia driver 314.22

    (would add the dxdiag but option failed)

  3. #133
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Monitor or TV/ Make and Model: BenQ 24" XL2420T 120Hz
    Cable Connection Method: DP
    Graphics Card Make / Model: EVGA GeForce GTX 670 FTW
    Description of the issue: Crashes as soon as I click Settings from character select, or hit ESC in-game. No error message or anything, the application just disappears.

    I have 2 monitors (one 120Hz and one 60Hz) and if I play on the 60Hz monitor I can go into the Settings menu

  4. #134
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    11
    Monitor or TV/ Make and Model: ACER HN274H 120Hz Monitor (3D Vision Ready)
    Cable Connection Method: DVI
    Graphics Card Make / Model: Nvidia 580 GTX (SLI)
    Description of the issue: Crashes to Desktop whenever I hit the Esc or F6 keys to enter the Settings menu.

    Just adding my voice to all the above here... Please fix this issue, Trion! It is EXTREMELY frustrating.

  5. #135
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Monitor: ACER GD245HQ 120Hz
    Cable: DVI
    Graphics card: PowerColor Radeon HD 7970
    Client crashes trying to access settings menu.

  6. #136
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Rainz View Post
    So i reported about this in the beta and people reported about it in alpha, People told me not to worry, it wont be there once the game goes live, Sledgehammer70 had said so they said.

    So now i have to play a game with the most ******ed mouse sensitivity there is. If I fart in the next room my character look uncontrollable for a few seconds. I dont even dare to touch the mouse.

    Money back or fix today.

    "not a console port" my ***.
    Totally agree.2 days in still can't play the game I have been looking forward to for months

  7. #137
    Junior Member Tee's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    France
    Posts
    3
    Monitor or TV/ Make and Model: Asus VG248QE
    Cable Connection Method: DVI
    Graphics Card Make / Model: Gigabyte GTX 570
    Description of the issue: Same as others...sadly (configuration goes boom)

  8. #138
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    189
    Monitor or TV/ Make and Model: ASUS VG248QE
    Cable Connection Method: Dual-link DVI-D
    Graphics Card Make / Model: EVGA GTX 680 (Nivida)
    Description of the issue: Any time i attempt to access settings, either by clicking "settings" or hitting F6. Goes to desktop immediately.

  9. #139
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    1
    Monitor or TV/ Make and Model: Samsung S23A700D
    Cable Connection Method: (DVI, HDMI or Display Port): DVI
    Graphics Card Make / Model: 2 x ATI/AMD Radeon HD 5850 (CF)
    Description of the issue: Crashes everytime I try to access settings (for graphics etc.)

  10. #140
    Former Defiance Community Manager Sledgehammer70's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Temecula
    Posts
    1,315
    We have found a fix for this issue and will be rolling it out in an upcoming patch. Thank you for all the information and feedback!

    Patch has been released: http://forums.defiance.com/showthrea...-3rd-7-15pm-PT
    Thanks
    Sledgehammer

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts