+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    108

    Server down again? 8:21pm Eastern

    Am I the only one who was timed out and cannot log back in? Where the hell are these servers actually located that it is 12:22 am????

  2. #2
    Member Philip017's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    USA
    Posts
    40
    nope, myself and my friends are out as well

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    2
    nope looks like there down again...........

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    19
    Same here ... Can log to character select but "Time Out" critical error after clicking "Play"

  5. #5
    Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Northern, Va
    Posts
    34
    Great....now I don't have an excuse for my wife to not watch "my big fat american gypsy wedding" with her...Thanks ....thanks so much.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Vancouver, BC, Canada
    Posts
    273
    Wow, can you guys stop with the multiple threads about the same dam thing?

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Posts
    4
    Hope there is not another rollback

  8. #8
    Senior Member ralisti's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    356
    Yay, more unscheduled and more then likely unexplained down time....during prime time again too!

    Sorry if I am cynical about it, but I know that if my companies servers went down as often as Trion's, and had as many issues with the programs on it, there would be a slew of pink slips being handed out.

  9. #9
    Yes, more time-out for bad arkhunters like me

  10. #10
    Member Iceberg's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Platform: PC
    Posts
    2,520
    As of 8:29pm EST, I am still on the NA server.
    http://forums.defiance.com/image.php?type=sigpic&userid=6099394&dateline=1366  511466
    Processor:AMD Phenom II X6 1100T 3.30GHz Motherboard:AsusTeK M4N98TD EVO Memory:Corsair DDR3 16GB (4X4GB sticks) Graphics:2X NVIDIA Geforce GTX 560 Ti 2GB in SLI mode OS:Windows 7 64 Bit Home Premium SP1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts